493-860-2711
Cart
Checkout Secure
✔︎ Voor 15:00 uur besteld, vandaag verstuurd!

Klantenservice

0182 - 240005 info@mijnskelter.nl

Ma-Za 09:00-18:00

Over ons

Een skelter voor iedereen

Mijnskelter.nl streeft ernaar om buitenspelen te stimuleren en voor iedereen leuker te maken. Helaas blijkt uit onderzoek van Jantje Beton dat er dramatisch minder buiten wordt gespeeld. In vergelijking met 2013 is het aantal kinderen dat elke dag buiten speelt in de buurt gedaald van 20% naar 14%! Van de 1,2 miljoen kinderen op de basisschool zijn er dus meer dan 1 miljoen kinderen die niet meer dagelijks buitenspelen.

Daarom is ons uitgangspunt: Een skelter, voor iedereen beschikbaar! Het is niet voor niets dat skelters nog steeds één van de meest gebruikte buitenspeelgoed is. Wij willen daar graag aan bijdragen door de meest stevige en mooie skelters, loopauto's en speeltractoren voor iedereen beschikbaar te maken.

Uitgebreid assortiment

Op onze website vind je een uitgebreid assortiment skelters, loopauto's, looptractors en traptractors in ieder mogelijke uitvoering, zodat jij als klant een ruime keuze hebt. Staat het model dat je zoekt er niet tussen? Neem dan gerust contact op met onze service afdeling.

Bereikbaarheid

Mocht je vragen hebben of meer informatie over onze service of producten willen ontvangen dan kun je gerust contact met ons opnemen.

Tel: 0182 - 240005
Email: Info@mijnskelter.nl
Adres: Graaf Floris IV weg 1, Lopik (Geen bezoekadres)
Openingstijden: Ma-Za 09:00-18:00

 

Dit is wat voorgaande klanten van onze service vinden:

Toegevoegd aan winkelwagen!
✔︎ Voor 15:00 uur besteld, vandaag verstuurd! ✔︎ 30 Dagen Bedenktermijn ✔︎ 2 Jaar Garantie ✔︎ Deskundig Advies Altijd gratis verzending You Have Qualified for Free Shipping Gratis Verzending Free Shipping For Over $x to ✔︎ Voor 15:00 uur besteld, vandaag verstuurd! You Have Achieved Free Shipping